WordPress Geoptimaliseerd

Hosting gebouwd voor WordPress

Features

Scan je WordPress-websites regelmatig op kwetsbaarheden en malware met Patchman.

Experimenteer zonder zorgen dankzij dagelijkse back-ups die je snel terugzet via je controlepaneel.

De laatste versie van WordPress wordt automatisch voor je geinstalleerd, zodat je direct aan de slag kunt.

WordPress Geoptimaliseerd

€ 50,00

per jaar
  • Patchman
  • 128 MB Varnish Cache
  • Automatische updates
Samenstellen

Wat is WordPress?

Oorspronkelijk is WordPress een blogplatform. Ondertussen is het echter uitgegroeid tot de populairste CMS ter wereld. Een CMS is een websitesysteem waarmee jij jouw website beheert. Het voordeel van WordPress is dat het een grote community en veel ontwikkelaars heeft. Je hebt keus uit ontelbaar veel thema’s en plug-ins. Als je hulp nodig hebt, vind je antwoorden op je vragen makkelijk binnen de community.

Wat is WordPress?
Is WordPress eenvoudig?

Is WordPress eenvoudig?

Met WordPress bouw je eenvoudig websites. Deze CMS heeft een controlepaneel waarmee je makkelijk pagina’s ontwerpt en update. Doordat WordPress een grote plug-indatabase heeft, is functionaliteiten aan je pagina’s toevoegen niet moeilijk. WordPress is de perfecte CMS voor zowel beginnende als gevorderde websitebouwers.

WordPress voor webshops

Het is mogelijk om een webshop te bouwen met WordPress. Hou er wel rekening mee dat deze CMS niet alle functionaliteiten heeft die je nodig hebt. Zo beschikt het niet over betaalmogelijkheden of voorraadmanagement. Maak daarom gebruik van WooCommerce of een andere e-commerceplug-in. Op deze manier bouw je eenvoudig een webshop met alle belangrijke features.

WordPress voor webshops