Kies het perfecte pakket

Op onze webhosting kun je bouwen. Kies het pakket dat bij jouw website past, wij doen de rest!

Features

Een e-mailadres ziet er zakelijk uit wanneer het gebaseerd is op je domein. Het maakt jouw bedrijf geloofwaardig en betrouwbaar.

Bij ons zijn jouw gegevens veilig. Onze servers bieden geavanceerde beveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over spam, phishingaanvallen en malware. Jouw e-mail is optimaal beschermd.

Of je nu gebruikmaakt van een desktop, laptop, tablet of smartphone, je hebt altijd toegang tot je account. Onze e-mailhostingservice maakt het mogelijk om je mailserver met zowel iOS- als Androidapparaten te verbinden. Ook ondersteunt het verschillende e-mailclients, waaronder Outlook en Thunderbird.

Onze e-mailhostingservices zijn makkelijk te gebruiken, dankzij het eenvoudige ontwerp van onze e-mailinterface en ons dashboard. Met onze configuratiefunctie stel je je account bovendien eenvoudig in op verschillende apparaten.

E-mail adres

€ 7,50

per jaar
  • 1 e-mailadres
  • 1GB schijfruimte
  • Ongelimteerd aantal aliassen
  • Handige webmail
  • Email / Spam filters
  • A+ grade SSL/TLS connectie

Jouw domeinnaam in je e-mailadres

Zakelijke e-mailadressen aanmaken? Kies dan voor een e-mailadres waarin jouw domeinnaamregistratie is opgenomen. Denk aan een mailadres als “[email protected]”. Door de naam van jouw website toe te voegen, zien klanten die jou mailen direct dat jij een echte professional bent. Bovendien ziet het er uniform uit wanneer je meerdere mailadressen nodig hebt voor je medewerkers. Iedereen heeft zo hetzelfde soort e-mailadres.

Jouw domeinnaam in je e-mailadres
Jij bent te vertrouwen

Jij bent te vertrouwen

Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel scammers die maar wat graag gebruik maken van de anonimiteit van het web. Wanneer jij een e-mailadres gebruikt met jouw domeinnaam, weten klanten zeker dat jij het bent. Ze voelen zich dus vrij om je een mail te sturen.

Zorgeloos mailen

Wil jij zorgeloos mailen? E-mailhosting Webosa maakt dit mogelijk. Wij durven jou zelfs een 99.9% server-uptime te garanderen. We bieden 24/7 support. Mocht er toch een probleem ontstaan, dan kun je ons dus snel bereiken. Wij beschermen bovendien jouw accounts. Zo weet je zeker dat gegevens van jou en van je klanten niet in de handen van cybercriminelen vallen.

Zorgeloos mailen