0

Your cart

E-mailhosting van Webosa

Veiligheid

Gemaakt om jouw data te beveiligen.
Jouw mailbox
Geen pottenkijkers.

Privé mailbox

Ongelimiteerd aantal berichten

Persoonlijk adres

Je eigen domeinnaam

Eenvoudig

We maken het je zo makkelijk mogelijk en we helpen je graag verder.

€6

Per JAAR

Eigen domeinnaam

Eigen domeinnaam

Een e-mail als “[email protected]” is prima voor particulier gebruik. Voor zakelijk gebruik heb je echter iets nodig dat onderscheidend is. Wij regelen dat jouw klanten je kunnen mailen naar bijvoorbeeld “[email protected]”. Dit straalt professionaliteit uit en wekt vertrouwen op.

Wek vertrouwen

Een email van een particulier adres zou van iedereen afkomstig kunnen zijn, waaronder scammers. Met jouw domeinnaam in je e-mail weten klanten direct dat jij het bent, waardoor ze je zonder aarzelen mailen.

Wek vertrouwen
Mailen zonder zorgen

Mailen zonder zorgen

e-mailhosting Webosa zorgt voor een goede werking van de server. Wij garanderen een 99.9% server-uptime. Zijn er toch problemen gerezen? Wij bieden 24/7 support. Daarnaast beschermen wij al jouw zakelijke accounts tegen phishing, spam, ransomware, enzovoort. Zo blijven gegevens van jou en je klanten buiten bereik van criminelen.

veelgestelde vragen over e-mailhosting

Wat is emailhosting?

Emailhosting is een speciale service, die onafhankelijk werkt van websitehosting. Dus zelfs wanneer u alles nog aan het opzetten bent, kan uw bedrijf toch al op volledige schaal opereren.

Wat zijn de voordelen?

Tegenwoordig is het opbouwen van merkvertrouwen en merkbewustzijn buitengewoon belangrijk. Iedereen kan een gratis e-mailaccount aanmaken en claimen een bedrijf te zijn, maar met een aangepast e-mailadres, voorzien van uw domein, onderscheidt u zich van de ‘spammers en scammers’ van deze wereld! Talloze studies wijzen uit dat klanten eerder zaken doen met bedrijven die een professioneel e-mailadres gebruiken!

Onze klantenservice helpt je graag

Bij Webosa vinden we het belangrijk om je goed en snel te helpen als je met vragen zit.