Boost je productiviteit en samenwerking

Navigeer moeiteloos door zakelijke uitdagingen met Google Workspace.

Features

Google Workspace bevordert naadloze samenwerking binnen teams door middel van realtime bewerkingen en delen van documenten, spreadsheets en presentaties via Google Drive. Gebruikers kunnen gelijktijdig werken aan bestanden en wijzigingen direct zien, wat de productiviteit en efficiëntie verhoogt.

Met Google Workspace hebben gebruikers toegang tot hun werk vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Of het nu gaat om het bekijken van e-mails, bewerken van documenten of plannen van afspraken via Google Agenda, Google Workspace biedt flexibiliteit en mobiliteit voor werken op afstand of onderweg.

Google Workspace omvat Gmail als de e-mailoplossing, die wordt ondersteund door krachtige zoekfunctionaliteit en organisatietools. Daarnaast biedt het Hangouts voor realtime chat, videogesprekken en samenwerking, waardoor teams op verschillende locaties kunnen communiceren en verbonden blijven.

Google Workspace biedt geavanceerde beveiligingsfuncties en tools voor beheerders om gegevens en gebruikersaccounts te beschermen. Dit omvat onder andere geavanceerde spamfilters, meervoudige verificatie, en mogelijkheden voor beheerders om toegangsrechten en beleidsregels te configureren.

Google Workspace

  • Realtime Samenwerking
  • Google Apps
  • Flexibele opslagopties
Prijs op aanvraag

Verbeterde Samenwerking met Google Workspace

Google Workspace, voorheen bekend als G Suite, transformeert de manier waarop teams samenwerken. Met tools zoals Google Drive, Docs, Sheets en Meet kunnen teams naadloos samenwerken, waar ze zich ook bevinden. Met realtime bewerkingen en opmerkingen kunnen teamleden tegelijkertijd aan documenten werken, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en het aantal versies van bestanden wordt verminderd. Van brainstormsessies tot gezamenlijke projecten, Google Workspace stelt teams in staat om samen te werken zoals nooit tevoren.

Verbeterde Samenwerking met Google Workspace
Toegang overal

Toegang overal

Met Google Workspace hebben gebruikers overal en altijd toegang tot hun werk. Of je nu op kantoor, onderweg of thuis bent, je kunt naadloos overschakelen tussen apparaten en doorgaan met werken waar je gebleven was. Met de cloudgebaseerde opslag van Google Drive heb je al je bestanden veilig en gemakkelijk toegankelijk, ongeacht het apparaat dat je gebruikt. Of je nu werkt aan een presentatie op je laptop, een spreadsheet op je tablet of een document op je telefoon, Google Workspace zorgt ervoor dat je productief blijft, waar je ook bent.

Veilige en Betrouwbare Werkomgeving

Met Google Workspace kunnen organisaties met vertrouwen werken, wetende dat hun gegevens veilig zijn. Google investeert aanzienlijk in beveiliging en biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals geavanceerde phishing-bescherming, mobiele apparaatbeheer en gegevensbescherming op bedrijfsniveau. Bovendien voldoet Google Workspace aan industriestandaarden voor gegevensbescherming en privacy, waardoor organisaties kunnen voldoen aan regelgeving en compliancevereisten.

Veilige en Betrouwbare Werkomgeving
Naadloze Integratie en Schaalbaarheid

Naadloze Integratie en Schaalbaarheid

Een van de krachtigste aspecten van Google Workspace is de naadloze integratie met andere Google-services en applicaties van derden. Van eenvoudige integratie met Gmail tot samenwerking met Google Agenda en Google Chat, Google Workspace biedt een uitgebreid ecosysteem van tools die de productiviteit verbeteren en workflows stroomlijnen. Bovendien is Google Workspace flexibel en schaalbaar, waardoor het geschikt is voor zowel kleine teams als grote ondernemingen die groeien en evolueren.